Inloggen Registreren

Login op je Daddy account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Mij onthouden

Daddy account aanmaken

Alle velden met een (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen *
E-mail *
E-mail herhalen *

Voeding & meer

Elke baby heeft voeding nodig, maar hoeveel? En waar moet je op letten?

Een handboek voor jou als nieuw lid van de mooiste club van je leven. De papaclub!

Daar sta je dan. In de winkel te kijken naar babyvoeding. Maar wat moet je eigenlijk halen? Allemaal nummers die bij elkaar lijken te horen.
Volledige zuigelingenmelk, peutermelk, opvolgmelk. Wat moet nu wanneer gegeven worden? En wat haal je als je vrouw borstvoeding wil gaan geven?
Moet je dan nog steeds kunstvoeding hebben? Flesjes?

Speciaal voor alle nieuwe papa’s, maar ook voor de ervaren rotten in het vak, hebben wij een overzicht samengesteld met belangrijke weetjes,
overzicht over wanneer welke voeding geschikt is, waar je op moet letten en ook wat je het beste kan doen als je kindje geen goede drinker is, of zelfs allergisch ergens voor is.

Wij weten als geen ander dat je leven compleet verandert na de geboorte van je (eerste) kindje. Waar je eerst nog samen met je partner was,
is er nu een klein wondertje bij waar je heel veel liefde voor voelt die je niet kan verklaren. Je weet dat je dit kleintje alles wilt geven wat het nodig heeft en daarom ben je nu ook op zoek naar info over de beste voeding voor je kindje. Goed bezig papa! Hier vind je info over alles wat je moet weten qua voeding. En heb je het gevoel dat je vraag nog niet beantwoord is, neem dan contact op met ons, zodat wij het verder voor je kunnen uitzoeken.

Gefeliciteerd met jullie wonder.

Voeding

In het begin zal je kindje alleen maar borst of kunstvoeding krijgen. Hierna zal dit overgaan op pap en fruithapje en misschien al wel vast voedsel! Maar vanaf wanneer mogen ze dat? Dat leggen we je graag uit.

Papa regelt het

Zowel voor als vlak na de geboorte zijn er een heleboel zaken die geregeld moeten worden. Niet alleen een grappige babykamer, wat kleren en een mooie naam, maar ook bijvoorbeeld verzekeringen en geboorteaangifte.

Sprongetjes

Soms is je baby opeens lastiger dan anders, zonder duidelijke oorzaak. Hij huilt veel, is humeurig en hangerig, wil opeens niet meer eten of slaapt moeilijk. Grote kans dat je kind in een sprongetje zit.

Inloggen met