Informatie over onze DaddyBox

Toen we begonnen met Daddytime kwam bij ons al vrij snel het idee om verder te gaan voor papa’s. We hadden een plek met info voor papa’s, we hadden een plek om te praten en toen kwam het idee om de aankomende papa’s extra in het zonnetje te zetten. Mama’s kunnen veel verschillende boxen aanvragen, maar papa’s krijgen helemaal niks. Daar moest verandering in komen.

Samen zijn we gaan kijken naar hoe we dit idee vorm konden gaan geven. We zijn bedrijven gaan aanschrijven die wellicht mee zouden willen doen met de box. Van een aantal kregen we hele positieve reacties en van daaruit ontstond bij ons de motivatie om de box concreet te maken.

Onze Daddybox is een origineel Daddytime product. Het is samengesteld met zorg en met bedrijven die net als wij gaan voor duurzaamheid, functionaliteit en plezier. Deze box is samengesteld door vaders, voor vaders. Jij als aankomende vader wordt in het zonnetje gezet! Jij mag ‘m aanvragen via onderstaand formulier. De daddybox is gratis op te halen bij een **** vestiging bij jou in de buurt of wordt tegen verzendkosten bij jou thuis bezorgd.

Partners

Wij bedanken onze partners voor de realisatie van onze DaddyBox®

DaddyBox aanvragen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Wordt u ook een partner?

Als Daddytime Nederland vinden wij het belangrijk dat de (aankomende) papa net zo veel in het zonnetje staat als aankomende mama’s altijd doen. Dit is slechts 1 van de redenen waarom wij met de daddybox zijn begonnen. De DaddyBox® is voor ons een stukje waardering voor papa’s.

In de DaddyBox® combineren wij handige producten en andere papa gerelateerde artikelen. Voor ons is de DaddyBox® speels maar ook handig en het moet een echte must-have voor papa’s worden. Wij als daddytime staan voor duurzaamheid, verantwoordelijkheid en creativiteit. Wij accepteren alleen poducten waar wij zelf achter staan.

Wij zijn voor de daddybox op zoek naar zakelijke partners die zich kunnen vinden in onze visie en graag iets willen bijdragen aan de enige echte DaddyBox® van Nederland. Wij werken non-profit en vragen geen inbrengkosten voor uw toevoeging aan onze box. Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op via: samenwerking@daddytimenederland.nl

Inloggen met