Inloggen Registreren

Login op je Daddy account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Mij onthouden

Daddy account aanmaken

Alle velden met een (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen *
E-mail *
E-mail herhalen *

Schrijf je kind op tijd in voor de kinderopvang!

De zorg voor jouw kind kan je op verschillende manieren uitbesteden. Wat commerciële opvang betreft kan gekozen worden uit de vormen:

  • Crèche/ kinderdagverblijf
  • Peuterspeelzaal
  • Gastouderopvang
  • Flexibele opvang
  • 24-uurs opvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Naschoolse opvang


Kinderdagverblijf is een complete opvang. Bedoeld voor kinderen van zes à acht weken tot een leeftijd van vier jaar. Baby’s en kleine kinderen kunnen daar ’s ochtends gebracht worden en na de reguliere werktijden worden opgehaald. Kinderen eten hier en doen een middagslaapje.

Peuterspeelzaal is een soort opvang, maar meer bedoeld als eerste stap richting de basisschool. Vanaf twee jaar tot vier jaar kunnen kinderen hier geplaatst worden. Peuterspeelzalen werken per dagdeel. Heel de week is mogelijk, maar meestal alleen tot aan de lunch.

Gastouderopvang is een flexibele vorm van opvang waarbij het kind wordt opgevangen bij een gastgezin thuis. Er zijn bureau’s die vraag en aanbod van (gast)ouders bij elkaar brengen. Deze opvang is geschikt voor zowel baby’s als voor kinderen tot twaalf jaar.

Naschoolse en buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen die de basisschool bezoeken. Buitenschoolse opvang is een ruimere vorm van opvang dan naschoolse opvang. Hierbij bestaat tevens de mogelijkheid je kind 's ochtends voor aanvang van de school en tussen de middag op te laten vangen.

Flexibele dagopvang is een vorm van opvang waarbij een vast aantal dagdelen per week flexibel kan worden ingevuld.

24-uurs opvang is met name bedoeld voor kinderen van ouders die onregelmatige diensten draaien. Dit is de meest flexibele vorm van opvang met de mogelijkheid tot dag-, avond- en nachtopvang en zelfs in het weekend. Natuurlijk brengt een dergelijke vorm van opvang een ander kostenplaatje met zich mee dan wanneer een kind bij een gastouder wordt ondergebracht.

Inloggen met