Inloggen Registreren

Login op je Daddy account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Mij onthouden

Daddy account aanmaken

Alle velden met een (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen *
E-mail *
E-mail herhalen *

Daddytime Nederland - MediaKit

Werk samen met Daddytime Nederland om uw product of dienst te promoten!
Daddytime Nederland is een platform speciaal voor papa's waar dagelijks een artikel online komt over het vaderschap, leuke quotes, informatie, tips, Baby & kind, opevoeding, sprongetjes en fases en natuurlijk reviews en recensies. Maar vooral eerlijke artikelen. Daddytime Nederland is online sinds Oktober 2017. Heb je na het bekijken van onze website en/of socialmedia kanalen interesse in een samenwerking? Dat is mogelijk! Wij staan open voor samenwerkingen met bedrijven en andere bloggers en vertel je graag meer over de mogelijkheden.

De doelgroep van Daddytime zijn met name vaders tussen de 18 en 45 jaar, zijn gesetteld en kritisch in de dingen waar ze tijd voor vrij maken. Ze zullen niet klakkeloos alles lezen, maar zijn bewust op zoek en dan ook oprecht geïnteresseerd in wat ze lezen en daarnaar handelen. Of ze nu thuispapa zijn / thuis werken of buitenshuis een carrière ambiëren; de kinderen staan op nummer 1 en daar hebben ze alles voor over.

Cijfers & Statistieken

Dit zijn de actuele cijfers van Daddytime Nederland (Maart 2020):

  • Bezoeken: 39.450
  • Unieke bezoeken: 21.000
  • Pageviews: 48.600
  • Mannelijke bezoekers: 78%
  • Vrouwelijke bezoekers: 22%
  • Gem. Leeftijd: 33 jaar
  • Locatie: Nederland

Gastbloggen

Ben je ook een blogger en zou je het leuk vinden eenmalig een gastblog aan te leveren voor Daddytime Nederland? Of wil je graag dat wij een gastblog schrijven voor jouw blog, mail ons gerust want dat vinden wij hartstikke leuk! 

Ben je een bedrijf en wil je een gastblog aanleveren? Dan is dat mogelijk tegen betaling.
 

Advertorials / Sponsored Posts

Een advertorial is een artikel, door ons geschreven. Vaak gaat dit artikel over een Product of webshop. Maar het kan ook een persoonlijk stuk zijn, met daarin 1 of 2 links naar een bedrijf of product verwerkt.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een kant en klaar artikel aan te leveren. Wanneer wij dit interessant genoeg vinden, gaan wij deze plaatsen.

Tarieven

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om te adverteren op Daddytime Nederland, waar verschillende tarieven voor gehanteerd worden. Maar hierbij toch een algemene tarievenlijst. Er is altijd een staffelkorting mogelijk bij meerdere afnames en wanneer je een ander verzoek hebt, kunnen we natuurlijk altijd overleggen per mail wat de kosten hiervoor zijn.

Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Gesponsord bericht

€ 175,00 (door ons geschreven)  € 150,00 (aangeleverde tekst)

Adverteren

Advertentie / Banner of link op onze website € 50,00 per maand

Link in een bestaand artikel

Wij plaatsen uw link in een bestaand artikel. € 75,00

Social media

Social media post / nieuwsbrief vermelding € 50,00

Persberichten

Voor Daddytime Nederland vinden wij het fijn op de hoogte gehouden te worden van leuke events en nieuwe producten die Product/Papa/kind gerelateerd zijn. Wij ontvangen dan ook graag vrijblijvende uitnodigingen en persberichten per mail.

Wil je vrijblijvend iets opsturen? Neem dan contact met ons op.

Barterdeals

Bij een barterdeal krijg je als blogger een product toegestuurd dat je mag uitproberen om erover te schrijven en vervolgens mag houden. Dit kunnen ook producten voor winacties zijn. Een barterdeal is gratis. Hierbij is het wel belangrijk dat het product enige waarde heeft en wij moeten het goed kunnen gebruiken. Ook zijn wij altijd eerlijk over het product, ook als wij niet helemaal tevreden zijn. Uiteraard zal er in het laatste geval altijd overleg plaatsvinden of het artikel online moet komen. Bij producten goedkoper dan € 25,00 is het mogelijk een Facebook of Instagram post te plaatsen in plaats van een artikel. Het is tegen bijbetaling mogelijk om voorrang te krijgen op de wachtlijst bij barterdeals. Bij bijbetaling komt het artikel binnen 3 weken na ontvangst van het product online. Zie hiervoor de tarieven.

Inloggen met